„To pomůže. Jenže jinak.” Výzva Penny Marketu. Peníze a nálada Čechů

Spustit čtení článku
Tato funkce je povolena jen předplatitelům typu Lepší čtení a vyšší.
02.08.2023 4:43 | Rozhovor

VIDLÁKŮV TÝDEN Když Penny Market zkusí na Čechy podobný trik jako na Němce, pomůže to přesvědčit Čechy, že ty evropské hodnoty opravdu nejsou v jejich zájmu. Tak komentuje dočasné „ekologické” zdražení jídla v Německu moravský zemědělec a bloger Daniel Sterzik. Ten též ParlamentnímListům.cz sdělil, zda je pro něj stejné, když někdo „chlastá” a „šňupe”.

„To pomůže. Jenže jinak.” Výzva Penny Marketu. Peníze a nálada Čechů
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

Sporadicky se dozvídáme o konfliktech mezi Romy a Ukrajinci. Podle vlády za to mohou dezinformace, které se mezi Romy šíří. A budou to řešit experti pod vedením vládní zmocněnkyně pro lidská práva. Řekněte, co byste jí poradil?

Vládní zmocněnkyně to má jasně dané... Už když vyhlašovali to svoje řešení, tak věděli, že za to může Putin. Ona jen musí chvíli předstírat práci z pražské kanceláře, popsat nějaká lejstra a pak se postavit před kameru a říct, že za to opravdu může Putin. Nebude to mít úplně jednoduché... Jednak proto, že tihle experti jsou v poslední době naprosto mimo, a jednak proto, že prakticky všichni ocejchovaní dezinformátoři si drží odstup a řečnit na romské demonstrace vůbec nechodí. Bude těžké mezi nimi najít nějaké spojení, které nebude od první minuty znít hloupě.
 
Silně pochybuji, že by paní zmocněnkyně nebo kterýkoliv jiný vládní expert na sebe „vzali hadry a šli skutečně mezi lid“, jak zpívali Voskovec s Werichem.
 
Ale kdybych se ve vládní zmocněnkyni náhodou mýlil a ona by opravdu chtěla zjistit, jak se věci mají, tak bych jí doporučil jednoho mého kamaráda, přes kterého by se do romské komunity skutečně mohla dostat. Ale říkám rovnou, že se tam dozví strašně málo o Putinovi a strašně moc o různých gádžech, kteří si z chudoby udělali dobrý byznys. 
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jaroslav Polanský

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ekoterorismus je agenda Rothschildů, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseFilipes , 02.08.2023 7:47:15
Kdo má alespoň trochu znalostí a soudnosti, už dávno pochopil, že současný ekoterorismus a klimatický alarmismus je uměle vyvolaný na rozkaz chazarských Rothschildů s cílem prosadit to, co by jinak nebylo možné dosáhnout. Tedy především omezování spotřeby, vyvolání strachu a chaosu a kontrolu lidí. Ne, že by lidé přírodu neničili, ale to, co se nyní snaží prosadit věrchuška EU je jednoduše teror proti občanům. Elektromobilita je rovněž jejich projekt a zaručená cesta do pekel, kde už zatopili. Zasvěceným je to jasné. Notorická záškolačka Gréta s věčně načuřeným výrazem komanduje politiky jako na běžícím pásu a létá tryskáčema po světě ostošest. Taky jejich projekt. Odstavení tepelných a jaderných elektráren jakbysmet, stejně jako překotná výstavba obřích větrníků a solárních zrcadel na polích a střechách. Z čeho se budou elektrické vehikly dobíjet, když nebude svítit a foukat ? Z toho všeho a mnohého dalšího je zřejmé, kdo ve skutečnosti šéfuje "demokratickému" Západu. Jsou to vlastníci bank, obřích investičních fondů a korporací, tedy Rothschildové, Warburkové, Lazardi, Habsburkové a jim podobní. Politici a parlamenty jsou jen jejich poskoci. Výjimkám čest.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Co řekne „Ursula“, na tom tak moc nezáleží. Ivan David o Bruselu po volbách

11:12 Co řekne „Ursula“, na tom tak moc nezáleží. Ivan David o Bruselu po volbách

Od eurokomisaře se žádá, aby nehájil zájmy své domovské země, připomíná Ivan David. Proto by podle n…